VELIKI DAN ZA INĐIJU Održan prvi zvanični teniski turnir, gost bio čovek koji je vodio Srbiju do najvećeg teniskog uspeha

Spajdermen kup u organizaciji TK Elita održan je na teniskim terenima u Vojvođanskoj i to je prvi zvaničan turnir koji je organizovan na teritoriji opštine Inđija.

No description available.

Deca su uživala u bogatom programu, druženju sa Spajdermenom, a kući su poneli pune male ruke velikih poklona Pobedio je Plavi tim, a najbolji pojedinci su bili Đura Kotur 56 (TK Elita), Lena Kukić 54 (TK Sajmište), Filip Baričak 51 (TK Elita) i Tamara Bogičević 49 (TK Sol). Čestitke svim mališanima

No description available.

To je kruna rada teniskog kluba Elta koji postoji svega nekoliko godina, a već se nalazi na teniskoj mapi kao klub u kom stasavaju buduće nade belog sporta.

Prava učešće na Spajdermen kupu imali su dečaci i devojčice do 8 godina, a turnir je uvršten u kalendar Teniskog saveza Vojvodine.

Specijalan gost turinira bio je Bogdan Obradović, čovek koji je predvodio sa klupe Srbiju u pohodu na istorijski Dejvis Kup 2010. godine. Uz njega, bio je tu i selektor ženske reprezentacije Dejan Vraneš. Uz njih, nove teniske nade gledali su i teniseri Dejan Katić i Darko Mađarovski.

No description available.

Turnir je se bio odlično organizovan, a značajnu pomoć pružili su i sponzori Megaplast, Komex, Maria Partel i JP Inđija put.

(Visited 410 times, 1 visits today)