VAPAJ GRAĐANA KAMENOVE “Institucije nas ignorišu godinu dana, tražimo hitan prijem kod predsednika opštine”

Stanovnici Kamenove ulice u Inđiji prikupili su blizu stotinu potpisa koje su predali u zgradi opštine Inđija zahtevajući hitan sastanak sa predsednikom opštine Vladimirom Gakom ili sa nekim od njegovih saradnika. Razlog njihovog nezadovoljstva je što se pomenuta ulica nalazi tik uz železničku prugu gde se odvijaju radovi, prenosi Inmedija.rs

Pored problema koji su im stvorili izvođači radova na brzoj pruzi dodatni im stvaraju teški kamioni koji tom ulicom prolaze. Kamioni podižu prašinu te je u toku leta nemoguće boraviti u dvorištu pa ni otvarati prozore.

U toku kišnog perioda, u ulici se stvaraju ogromne bare tako da bez gumenih čizama, stanovnici tog dela grada ne mogu iz svojih kuća izaći. Uz potpise, stanovnici Kamenove su predali i pismo Vladimiru Gaku u kom navode.

– Vi kao predsednik opštine dužni  ste da nadgledate i rešavate problem koji pogađaju građane ali ste ostali nemi na naš poziv za pomoć. Sve institucija nas ignorišu više od godinu dana a tražimo samo osnovne stvari u svojoj ulici – čistoću, svež vazduh, zelenilo, bezbedan put i mesto za igru.

Ukoliko im predsednik opštine ili njegovi saradnici ne odgovore kada će se sastanak održati, u roku od nedelju dana, , stanovnici Kamenove najavljuju da će se obratiti svim većim medijima kako bi neko konačno obratio pažnju i na njih.

izvor: INmedija

(Visited 463 times, 1 visits today)