STIŽU POJAČANJA – Ok Inđija veoma aktivna tokom prelaznog roka, mogu li do istorijskog rezultata?

Možda i pomalo zapostavljene, odbojkašice OK Inđija u novu sezonu krenuće za koju nedelju, a sudeći po aktivnostima u toku prelaznog roka, ova sezona biće uspešnija od prošle.2021. godine uspele su odbojašice Inđije da obezbede ulazak u elitni rang takmičenja, a tamo se nisu obrukale. Šta više, ostvaren je zadovoljavajući rezultat, a u nekoliko utakmica ekipa predvođena trenerom Nikolom Jerkovićem pokazala je da je spremna za visoke domete.

Nikola Jerković

Pre početka sezona, klub su napustile četiri igračice: Miomira Katić, Tamara Radmilović, Marija Valjarević, Jelena Vignjević i Sara Pustahija.

Rukovodstvo kluba ne sedi skrštenih ruku. Čak naprotiv. U klub su stigle tri veoma igračice. U pitanju su Jana Andrić, Maša Knežević i Ivana Jerinić. Ovo sigurno nije kraj prelaznog roka, a za očekivati je da se u narednom periodu ekipa kompletira i da se sklope sve kockice.

Maša Knežević (foto: OK Inđija)

Odlični rezultati OK Inđija su samo plod dobre organizacije u ovom klubu. Napravljen je dugogodišnji plan, zna se ko šta radi, doveden je ozbiljan trener. Kada je sve tako, pitanje je trenutka kada će rezultat doći.

Prvi važan cilj je ispunjen, a to je da je prošle godine izboren opstanak. Sada je klub za godinu dana iskusniji i kvalitetniji, a ljubiteljima sporta u Inđiji ostaja da pruže veću podršku ovim devojkama. Svojim ondosom prema grbu i dresu svakako zaslužuju.

(Visited 123 times, 1 visits today)