RODITELJI ODUŠEVLJENI Keltsko selo postalo omiljena atrakcija za mališane u celom Sremu

Keltsko selo otvoreno je početkom jula, a za manje od tri meseca steklo je status omiljenog mesta za mališane. Bogat sadržaj svakog vikenda okuplja više desetina mališana iz Inđije, ali i okolnih mesta.

May be an image of one or more people, people standing and outdoors

Retko koja kulturna ili dečija ustanova može da se pohvali toliko bogatim sadržajem za decu, a kamoli turustička atrakcija. Sam pogled na program od prošle subote daje odgovor na pitanje zašto roditelji jedva čekaju vikend da svoje mališane odvedu u Keltsko selo u Inđiji.

May be an image of 2 people, child, people sitting, people standing and outdoors

Početak dana bio je rezervisan za obilazak sela sa vodičem, a nakon toga mališani su mogli da nauče kako se pravi keltski čvor. Nakon toga usledilo je tkanje i pravljneje hlebe. Ovo su sve radionice gde deca direktno učestvuju.

May be an image of one or more people, people playing sports, people standing and outdoors

Održane su i Keltske sportste igre, a za najbolje obezbeđene su nagrade. Zavesa je spuštena predstavom „Doživljaji mačka Toše“, koja je oduševila sve mališane.

Iz vikenda u vikend, program u Keltskom selu je sve bogatiji i bogatiji, a da su građani zadovoljni, govore komentari ljudi.

Iskreno da vam kažem oduševljena sam.  Sina sam dovela ujutru, hteo je da izađe tek na kraju dana. Sve mu je zanimljivo. Drago mi je što smo konačno dobili ovako jedno mesto u Inđiji, gde mogu da ostavim dete ceo dan a da ne moram da brinem ni o čemu“, kaže naša sugrađanka Mirjana.

(Visited 278 times, 1 visits today)