POUZDAN KOMBI PREVOZ Predstavljamo vam firmu MM Cargo 19, za kratko vreme stekla veliko poverenje

Poput mnogih, malo je falilo da ga životni put odvede u neku od zemalja zapadne Evrope. U poslednjem trenutku, neke kockice su se poklopile i sudbina je odlučila da se njegov život nastavi putevima Srbije.

Krajem prošle godine, naš sugrađanin Milan Mlađan odlučio je da pokrene svoj privatan biznis i da pokuša da nađe svoj mesto pod nebom svog grada. I čini se da je uspeo.

Image may contain: 1 person, outdoor

Prva asocijacija na Milana, do prošle godine, kod većine ljudi bio je ribolov. Može se reći da je jedan od najboljih pecaroša u Inđiji, a ostvario je značajne rezultate na takmičenjima u sportskom ribolovu.

Porast prometa video je kao svoju šansu da uplovi u svet transporta. Osnovao je firmu MM Cargo 19.

Nakon kupovine kombija, počeo je sa turama. Kao što to biva, u početku je posao išao teže jer je bio na tržištu.


Jedna narodna poslovica glasi: Dobar glas daleko se čuje.

Ubrzo se krug klijenata proširio, a sve više i više firmi kontaktiralo ga je . Ono po čemu se Milan ističe jeste tačnost. Takođe, njegov kombi ima veliku zapreminu, i u jednoj turi može da ponese više robe nego neki drugi prevoznik. Kada se te dve stvari spoje, uspeh je zagarantovan.

MM Cargo 19 vrši prevoz robe na teritoriji cele Srbije, a dok se nije pogrošala situacija sa virusom korona, Milan je bio čest gost na granicama Srbije prema Evropi.

Prevozi sve vrste robe, od nameštaja preko sirovina i repromaterijala do mašina.

(Visited 1,344 times, 1 visits today)