KOMPLETNA OBNOVA VRTIĆA Objekat u Beški u novom ruhu posle 17 godina, evo šta je sve urađeno za 6 miliona dinara

Objekat vrtića Maslačak u Beški obnovljen je nakon više od 15 godina, a tokom prethodnih nedelja novi sjaj dobili su dnevni boravci, kuhinja i dvorište. Takođe, urađena je kompletna fasada sa izolacijom, kao i priključak na gradsku kanalizacionu mrežu.

Zajedno sa svojim saradnicima objekat je obišao i predsednik opštine Vladimir Gak, koji je istakao da će lokalna samouprava nastaviti i ubuduće da ulaže u obrazovne objekte. Rekonstrukcija je koštala 6 miliona dinara.

To je ono što naši najmlađi zaslužuju.  Bilo je puno vlage u dnevnim boravcima.  Ulažemo jako mnogo i nastavićemo. Ali onda se postavlja pitanje šta neko nije činio 16 godina za ovu decu? Nečija neodgovornost koštala je ovu decu dobrih uslova. Ove stvari su prioritet i mi se tako ophodimo prema njima. Prvi problem sa kojim sam se suočio zajedno sa direktoricom bilo je izlivanje kanalizacije u objektu u Inđiji. Srećom po našu decu, uspeli smo da rešimo taj problem“, kaže Vladimir Gak.

Prema rečima direktorice PU Boško Buha Jelene Kresoje, poslednji put objekat u Beški renoviran je 2002. godine.

Prošlo je 17 godina. To je konačno rešeno. 200 dece će imati daleko kvalitetnije uslove za odrastanje. Saniran je krov, okrečeni su zidovi. Najvažnije od svega jeste nova izolacija koja će značiti u zimskim danima“, ističe direktorka.

(Visited 206 times, 1 visits today)