Novi autobusi za kvalitetniji prevoz

Korisnici gradskog javnog prevoza biće daleko zadovoljniji uslugom Laste u narednom periodu, glavna je poruka posle potpisivanja ugovora između Opštine Inđija i Laste koji je oročen na godinu dana. Pored ugovora, obogaćen je i vozni park sa dva nova brendirana autobusa.

Po rečima generalnog direktora Laste Veljka Vukobratovića, problemi koji su postojali u prethodnom periodu u funkcionisanju gradskog prevoza postaće prošlost. „Kao znak pažnje da ćemo ono što obećamo ispunjavati tu su ova dva nova autobusa koja smo danas dovezli. Ja se iskreno nadam da nećemo stati na tome i da će ih biti vrlo brzo još“, rekao je Vukobratović.

Kompanija Lasta bila je najpovoljniji ponuđač na tenderu, i osim najniže cene, lokalna samouprava očekuje kvalitetan i tačan prevoz koji će u potpunosti biti podređen potrebama građana. „Potpisivanjem ugovora sa Lastom pokazujemo da imamo poverenje u prevoznika koji decenijama saobraća na ovom prostoru. Od njih očekujemo da ispunjavanje svih onih uslova navedenih u ugovoru i to je ono što je neophodno za normalno funkcionisanje naše opštine“, naveo je Gak.
Novo rukovodstvo kompanije Laste obećalo je postavljanje „Wi-Fi“ uređaja u svim vozilima, a novi autobusi biće prilagođeni i osobama sa invaliditetom koji do sada nisu imali prilike da budu ravnopravno tretirani u gradskom prevozu. Sve ovi dodatni uslovi pokazuju rešenost opštinske uprave da maksimalno izađe u susret potrebama svih građana Inđije.

foto: indjija.net

Preuzeto sa: indjija.net

(Visited 266 times, 1 visits today)