NEDODIRLJIVO RUKOVODSTVO Pre 14 meseci najavljene kadrovske promene, od tad situacija još gora

Veliki broj građana Inđije nezadovoljan je radom Doma zdravlja u Inđiji. Saglasan sa tim bio je i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak, koji je na konstitutivnoj sednici 21. avgusta prošle godine rekao kako nije zadovoljan radom ove ustanove. Međutim, 14 meseci posle situacija se nije promenila, šta više pogoršala se.

Opština Inđija | Dobrodošli na zvaničnu internet prezentacijuJoš tada se govorilo o smeni rukovodstva ove ustanove, koja je nekada važila za jednu od najboljih u Srbiji. Danas, ova ustanova je potpuno urušena, i trebaće vremena da se stvar vrate na nivo od pre 10 godina. Najglasnije su bile priče da će po stabilizaciji situacije sa virusom korona biti smenjen direktor doktor Jovo Komazec. Međutim, to se nije dogodilo.

Seoska ambulanta u Jarkovcima u novom ruhu - Pazova Inđija | VestiPostavlja se onda pitanje, kako je moguće da rukovodstvo jedne ustanove čijim radom su nezadovoljni i građani i predsednik opštine opstaje tako dugo? Iz dana u dan stiže sve veći broj pritužbi građana na situaciju u Domu zdravlja.

Da li će 2022. godina biti ta koja će sa sobom doneti i kadrovske promene u ovoj ustanovi, ostaje nam da vidimo.

(Visited 1,418 times, 1 visits today)