Modna audicija agencije Select u TQ CITY

audicija agencije select

Ako želite da budete lice sa modnih pista, reklama i naslovnih strana, modna agencija SELECT će vam pomoći da ostvarite svoj cilj.

Tražimo devojčice i dečake uzrasta od 3 do 12 godina, i devojke i mladiće uzrasta od 12 do 23 godine iz Inđije za modne revije i snimanje reklama.

U subotu 25. marta u poslovnoj kuli TQ CITY biće održana velika audicija za nova lica modne agencije SELECT.

Audicija počinje u 11 časova.

INFO TELEFONI
011 3037 881
011 3035 300

Modna agencija Select je vodeća profesionalna modna agencija u Srbiji i jedina koja profesionalno radi sa decom. Manekeni modne agencije Select angažovani su na autorskim, komercijalnim i sajamskim revijama najpoznatijih naših i inostranih dizajnera, brendova i modnih kuća.

Fotomodeli modne agencije Select angažovani su na reklamnim kampanjama za najveće naše i inostrane brendove, kao i na snimanjima kataloga, editorijala i naslovnih strana najprestižnijih fashion magazina.

Modna agencija Select organizator je Fashion Selectiona, najvećeg modnog projekta u jugoistočnoj Evropi, i Kids Fashion Selectiona, modnog projekta gde se u toku nekoliko dana prezentuju najnovije kolekcije najpoznatijih dizajnera, brendova i modnih kuća, koje se bave dečijom modom.

Select organizuje ovu audiciju zbog velike potrebe za novim licima i zahteva naših klijenata, dizajnera, brendova, modnih kuća i fashion magazina.

(Visited 200 times, 1 visits today)