MELJU SVE PRED SOBOM Inđijske odbojakašice bez poraza, naredni meč odlučuje jesenjeg prvaka

U predivnom ambijentu sportske hale u Inćiji odbojkašice su u derbiju 5.kola I. B lige Srbije ugostile ekipu Novog Sada. Oko 100 navijača, među kojima je bilo i tridesetak gostujućih uživalo je u odbojkaškoj predstavi.

Naše devojke odlično otvaraju prvi set, servisom razbijaju prijem protivnika i omogućuju treneru da pred kraj seta da šansu i igračicama sa klupe.

Drugi set i prava odbojkaška drama. Odlična igra obe ekipe. Mnogo lepih poteza, dugih i teških poena. Borba za svaku loptu i rezultatska neizvesnost. Set na razliku. Prvu set loptu imaju gošće, ali naše igračice pokazuju karakter i uz malo sreće uspevaju da izjednače i na kraju da osvoje set sa 28:26 za 2:0 u setovima.

Treći set je počeo da liči na drugi, ali samo na početku, naše devojke podižu ritam igre i pobeđuju odličnu i mladu ekipu Novog Sada sa 3:0 u setovima.

Ovom pobedom naše devojke su osigurale prvu poziciju na tabeli i napravile lepu uvertiru pred gostovanje ekipi Partizana 2 Crno Bele 011 u borbi za titulu jesenjeg prvaka.

(Visited 291 times, 1 visits today)