KO JE NOVI DIREKTOR TURISTIČKE ORG.? Pisac, publicista, specijalac, čuvar tradicije i narodne baštine…

Na poslednjoj sednici Skupštine opštine izabran je v.d direktora Turističke organizacije. Umesto Maje Bošnjak, koja je sa velikim uspehom obavljala funkciju direktorke, došao je Milan Bogojević, pisac i publicista iz Beograda.

Milan Bogojević: Manje reči, više dela | Novosti.RS

Milan Bogojević je rođen u Zemunu 8. avgusta 1981. godine. Odrastao je u Popincima. Nakon završene srednje vojne škole u Beogradu, kao jedan od najboljih u rangu, počeo je da radi u reprezentativnoj jedinici Vojske Srbije – Gardi, a zatim u „Kobrama”, specijalnoj jedinici Vojske Srbije, koja se bavi zaštitom važnih ličnosti.

Милан Богојевић, Author at Б(л)оговање

Krajem 2008. godine, na poziv prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića, napustio je vojsku i angažovao se na obezbeđenju kraljevske porodice Karađorđević u Beogradu. 2010. godine Milan je stekao akademsko zvanje ekonomiste i nastavio da radi na svom usavršavanju u oblasti korporativne bezbednosti.

Od 2010. godine Milan postaje sekretar Nj.K.V. Princa Vladimira Karađorđevića starešine doma Kraljevića Andreja Karađorđevića. U periodu od 2013 do 2016. godine Milan radi u oblasti diplomatske bezbednosti a zatim prelazi u kompaniju koja je svetski lider u oblasti korporativne bezbednosti, gde radi i danas.

Oženjen je, otac troje dece: Andreja, Une i Mie.

(Visited 1,663 times, 1 visits today)