Jovanović: Građani su sa pravom zabrinuti zbog podvožnjaka, postoji nekoliko nedostataka

Odbornik u Skupštini opštine Strahinja Jovanović kaže da su građani sa pravom zabrinuti zbog novog podvožnjaka jer on ima nekoliko nedostataka koji utiču da se građani ne osećaju bezbedno.

Prema rečima Jovanovića postoji niz problema, za koje se on nada da će biti rešeni što pre, uključujići i ogroman problem sa zadržavanjem vode posle kiše.

Pre svega, trotoar koji ide kroz podvožnjak nije pristupačan za osobe sa invaliditetom jer je ivičnjak na pešačkom prelazu visine oko 15 centimetara. Veliki problem jeste taj što je podvožnjak neosvetljen i nema zaštitnu ogradu, a trotoari nisu preterano široki. Od javnog preduzeća Inđija put čuli smo da će ga osvetliti čim im Železnice predaju podvožnjak na upravljanja. Te dve stvari itekako brinu građane, jer je to sada jedini put koji vodi ka industrijskoj zoni i velika je frekfencija saobraćaja“, kaže Jovanović.

⚠️ ХАОС У ПОДВОЖЊАКУ ПОСЛЕ КИШЕ ⚠️❗️ТРАЖИМО ХИТНУ РЕАКЦИЈУ ИЗ МИНИСТАРСТВА ИЛИ ЖЕЛЕЗНИЦА❗️

Objavljuje ГрађанИНUtorak, 13. listopada 2020.

Veliki problem predstavljaju i kamioni, te se u prethodnih 20 dana dogodilo nekoliko sudaranja zbog uzanosti podvožnjaka.

Taj podvožnjak nije predviđen za prolazak kamiona. Na njemu ima dovoljno prostora da se bez problema mimoiđu dva putnička vozila, ali čim se pojavi kamion nastaje problem. Rešenje je u tome da se teretni saobraćaj ka industrijskoj zoni odvija preko devijacije“, poručuje Jovanović.

Podvožnjak koji spaja ulicu Branka Radičevića i Save Kovačevića pušten je u rad 23.juna.

(Visited 634 times, 1 visits today)