DOŠAO JE I TAJ DAN Evo kada se otvara LIDL u Inđiji

Nove Lidl prodavnice u Vršcu, Kikindi, Inđiji i Jagodini počeće sa radom istovremeno, 22. novembra, u 8 časova ujutru, navodi se u saopštenju.

“Naš cilj je da ljudima širom Srbije ponudimo jednostavnu, bolju i povoljniju kupovinu, a ove četiri nove prodavnice doprinose da dođemo do potrošača u novim gradovima. Naišli smo na neverovatno interesovanje i dobili puno pozitivnih komentara, poput onih koji se odnose na svežinu peciva u našoj pekari, brz prolaz kroz kase ili prostran parking. Veliko interesovanje za Lidl brendove ukazuje da su domaći potrošači već upoznati sa našim asortimanom kroz kupovinu u Lidlu u drugim zemljama, ili da nam jednostavno veruju, zbog čega smo posebno ponosni”, rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, Martina Petrović, navodi se u saopštenju.

Nakon otvaranja koje sledi, mreža Lidl prodavnica u Srbiji će porasti na 23, a od sledeće godine očekuje se dalje širenje.

Kako se navodi, novootvorene Lidl prodavnice će, kao i one do sada otvorene, raditi svakoga dana u nedelji, od 08:00 do 22:00 časa.

 

izvor: N1

(Visited 2,726 times, 1 visits today)