DOČEKALI KANALIZACIJU Beščani zahvalni opštini na razumevanju, Gak najavio obilazak svih mesnih zajednica

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak poručio je da će lokalna samouprava nastaviti ravnomerno da ulaže u sva naselja opštine, i da će u narednom periodu obići sva sela.

Trećina Beške je pokrivena kanalizacijom. Ovih dana će se dobiti upotrebna dozvola i biće predata na upravljanje javnom preduzeću. Platili smo 60 miliona i sve iz našeg budžeta. Međutim, ne stajemo dok cela Beška ne bude pokrivena“, kaže Gak.

On će narednih dana obići Savete mesnih zajednica koji treba da mu predlože projekta bitne za njihovo selo.

Očekujem da mi izađu sa spremnim predlozima. Za Bešku je prioritet sportska hala. To će drastično poboljšati kvalitet život. To će najviše značiti mladima. Uskoro ćemo objaviti idejno rešenje, mislim da će svi biti oduševljeni. To je ključna stvar za Bešku. Pored toga, nadamo se da ćemo uraditi i pijacu”, objašnjava Gak.

Prema rečima predsednika MU Beška Novice Temunovića, na rešvanje nekih problema čekalo se i po 20 godina.

Meštani nisu verovali jer su prethodnih godina slušali samo obećanja. Počeli smo dobar deo posla da radimo pre raspusta. Sve je završeno u roku. Ja se zahvaljujem predsedniku što ima razumvanja za sve zahteve koje upućejemo. Sve što smo tražili, to smo dobili”, objašnjava Temunović.

(Visited 322 times, 1 visits today)