ČINI ŽIVOT LAKŠIM Inđija konačno dobila aplikaciju koja se koristi u svim svetskim gradovima, evo o čemu se radi (FOTO)

A food delivery man crosses the street in Times Square in Manhattan on March 17, 2020 in New York City. - Food delivery workers have become essential in New York after the city closed restaurants and bars to the public on March 16th, 2020. The coronavirus outbreak has transformed the US virtually overnight from a place of boundless consumerism to one suddenly constrained by nesting and social distancing. (Photo by Johannes EISELE / AFP)

Aplikacija DeliverIN, koja spaja korisnike i restorane, počela je sa radom pre nekoliko dana. Prednost ove aplikacije jeste ta što kupac u svakom momentu zna šta je sa njegovom porudžbinom, a pre svega veoma je efikasna.Trenutno su u sitemu DeliverIN nekoliko restrorana i Palermo, a očekuju se da u narednom periodu građani putem ove aplikacije moći da naručuju hranu iz više od 20 restorana.

APLIKACIJU MOŽETE INSTALIRATI NA ANDROID I IOS UREĐAJIMA, a dovoljno je da ukucate DeliverIN Dostava.

Aplikacija je dostupna za sve vrste telefona, a mnogi koji su je već koristili ističu da su prezadovoljni kako ona funkcioniše. Sa svega par klikova, mogu da naruče hranu koju požele.

(Visited 1,455 times, 1 visits today)