Bod kao kuća: Čukarički – Inđija 2: 2 (2: 0)

Beograd. Stadion FK Čukarički. Sudija: Miloš Vujičić iz Mladenova, pomoćnici: Jovan Jovčić i Nikola Glišić iz Beograda. Delegat: Milan Krstić iz Beograda. Strelci: Marković 32′ i 40′ – Čukarički, Panjak 80′ i Banjac 90′(penal) – Inđija. Žuti kartoni: Antić – Čukarički, Leđanac, Kostić, Adamović, Nemanja Mrđa – Inđija

Čukarički – Inđija 2: 2 (2: 0)

Sjajna fudbalska predstava je viđena u utakmici petog kola Omladinske lige Srbije.

Čukarički je bio dominantan rival u duelu sa ekipom Inđije sve do sedamdesetog minuta utakmice. U tom periodu su domaći igrači, koji su lideri na tabeli, pleli polako mrežu oko gola gosta. Ta igra im je donela i “sigurno” vođstvo na poluvremenu od 2: 0. Dvostruki strelac je bio Marković posle izrađenih akcija svog tima.

I u nastavku je domaćin bio bolji rival. Inđija se polako budi od ulaska u teren Bobara koji je uneo neophodnu borbenost na teren. Čukarički je pomalo neshvatljivo pao u svojoj igri i Sremci su to znali da kazne. Prvo je Panjak napravio pravi dar mar kroz odbranu domaćina i svojim golom nagosvestio moguće iznenađenje, 2: 1.

Nije se dugo čekalo na nov gol. Tačnije u sam smiraj regularnog toka utakmice načinjen je prekršaj nad nepredviđljivim Panjkom. Sudija je odmah pokazao na belu tačku. Siguran sa iste je bio Banjac za poravnanje rezultata, 2: 2.

Bio je to bod koji u zeleno belom timu niko nije očekivao, ali su igrači isti izborili zasluženo na terenu. Pred Inđinčanima je sada novi izazov jer im u goste stiže beogradski Partizan.

Čukarički: Petrović, Denić, Antić, Bakić, Šošević, Đorđević (K), Fratrović, Nikčević (Ristivojević), Ilić (Markov), Marković (Rakonjac), Vidosavljević (Ivanović).

Trener: Veličko Kaplanović

Inđija: Vojvodić, Kostić, Krstić, Leđanac, Petar Mrđa, Dubajić (Puzović), Radanović (Adamović), Banjac (K), Nemanja Mrđa (Đurić), Panjak, Živković (Bobar).

Trener: Miroslav Blanuša

Preuzeto sa: fkindjija.com

(Visited 239 times, 1 visits today)