BIBLIOTEKA U INĐIJI – sinonim za profesionalnost i ljubaznost u radu sa građanima

Iako rade u potpuno neuslovnom prostoru, to nikako ne utiče na zaposlene u inđijskoj biblioteci “Dr Đorđe Natošević” da svoj posao obavaljaju veoma profesionalno i da ta ustanova bude sinonim za ljubaznost u radu sa građanima.

AKCIJA U BIBLIOTECI! Popust prilikom učlanjenja - Pazova Inđija | Vesti

Našem portalu često stižu pritužbe građana na probleme u zajednici i na rad drugih ustanova i preduzeća. Međutim, nikada nije stigla nijedna pritužba na rad zaposlenih u inđijskoj biblioteci.

Ova ustanova je otvorena za sve, pre pandemije korona virusa biblioteka u Inđiji mogla je da se pohvali kvalitetnim promocijama knjiga, a neke su bile toliko posećene da nije bilo mesta za sve.

ПРОМОЦИЈА КЊИГА „ЦЕРСКА“ И „КОЛУБАРСКА БИТКА“ У ИНЂИЈИ | Удружење Краљевина  Србија

Od naših sugrađanki koje rade na izdavanju knjga uvek možete da očekujete maksimalnu profesionalnost i posvećenost. Tu su da vam odgovore na svako pitanje, da vam preporuče dobru knjigu, da vas upute na druge adrese ukoliko oni nemaju knjigu, itd.

Biblioteka " DR Đorđe Natošević" obustavila u svim jedinicima do daljnjeg |  Ritam Inđije

Biblioteka u Inđiji sa svojim ograncima je pravi primer kako treba da se ponašaju i rade ljudi koji su zaposleni u javnom sektoru. Oni su to zbog građana, a ne građani zbog njih.

Zaposleni u biblioteci to izgleda shvataju, pa otuda na njihov račun stižu samo pohvale, a ne pritužbe.

(Visited 421 times, 1 visits today)