AKADEMIJA OXFORD Besplatna kreativna školica engleskog jezika za decu uzrasta od 5 do 10 godina

Akademija Oxford u Inđiji ovog leta organizuje besplatnu radionicu engleskog jezika za decu uzrasta od 5 do 10 godina. Mališani će imati priliku da kroz razne zanimljive igre upoznaju ovaj jezik. Program se sastoji od 5 radionica od kojih svaka traje po jedan školski čas.

U toku prve nedelje jula 2020. godine će biti organizovana radionica koja nosi naziv Životinjsko carstvo. Tom prilikom će mališanima biti predstavljene različite vrste životinja na kreativan način.

Sledeća radionica je planirana za treću sedmicu jula meseca 2020. godine i njen naziv je Godišnja doba, dok je naziv radionice planirane za prvu sedmicu avgusta meseca 2020. U kupovini.  Kroz razgovor o temi, koja je svakom detetu tog uzrasta bliska, deci će biti omogućeno da se zabave i učestvuju u igrama, koje su naši stručnjaci sa puno pažnje osmislili.

Ko sam ja? je naziv radionice, koja će biti održana u toku treće sedmice avgusta meseca 2020. godine, a besplatna kreativna školica engleskog jezika pod nazivom Zdrava hrana je predviđena za prvu nedelju meseca septembra 2020. godine.

Rezervišite mesto za svoje mališane na vreme!

Akademija Oxford

Vojvode Stepe 20/4, Inđija

069/10-60-584

indjija@akademijaoxford.com

(Visited 147 times, 1 visits today)