AFERA “LAŽNI UJEDI PASA” Jovanović: Ovo postaje najveći problem Inđije, ove godine građani će to platiti više od 35.000.000 dinara

Odbornik u Skupštini opštine Strahinja Jovanović rekao je na sednici lokalnog parlamenta da izdvajanje novca za naknadu štete za ujede pasa postaje polako najveći problem Inđije.

Jovanović je komentarisao promenu Finansijskog plana Komunalca koji traži dodatnih 8 miliona dinara od Opštine Inđija jer su sredstva za to iskrišćena još u avgustu.


Postoji osnovana sumnja da se ujedi lažiraju i da postoji mreža ljudi koja se na ovaj način enormno bogati. Postoje informacije da neki koji su umešani u to kupuju stanove i luksuzne automobile. Preterali su. U poslednjih nekoliko godina na ujede pasa otišao je jedan vrtić. Ne mogu da poverujem u priču da smo 10 gori od Kraljeva. Ispada da našim ulicama šetaju tigrovi koji napadaju ljude. Ajte molim vas. Mislim da je svima jasno o čemu je ovde reč“, istakao je Jovanoić i dodao da se nada će nadležni državni organi ispitati ovo jer je prešlo granice.

Prošle godine JKP Komunalac i Opština Inđija izdvojili su 30.000.000 dinara za naknadu štete, a ove godine ta cifra će biti oko 35.000.000 ili više.

(Visited 458 times, 1 visits today)