ZAVRŠENO ASFALTIRANJE Ulica 1. novembar u novom ruhu, Gak poručio nastavak ulaganja u sela

Pet decenija meštani Ljukovčana su čekali asfaltiranje Ulice 1. novembar i modernu saobraćajnicu dostojnu vremena u kojem živimo. Jedna od najdužih ulica u selu, oko dva kilometara, „presvučena“ je asfaltom preko postojeće kaldrme, uređene su bankine i u samom centru sela izgrađeno je preko dvadeset parking mesta. Investicija koju je finansirala Opština Inđija iznosila je 63.1 milion dinara sa pdv-om.

Asfaltiranje Ulice 1. novembar predstavlja ispunjenje predizbornog obećanja meštanima Ljukova, istakao je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak prilikom posete ovom selu.

Ne samo da smo dobili novu ulicu nego smo dobili potpuno novi izgled centra sela. I danas je potpuno drugačiji utisak o Ljukovu kada prođete ovim putem“.

Gak je naveo da je i ova investicija dokaz da se podjednako ulaže u seoske sredine kao i u sam grad.

U selima nije ništa rađeno decenijama i kada uradite nešto to se vidi i potpuno promeni izgled naselja. Nikada inđijska sela nisu dobila toliko investicija kao što su dobila u prethodne četiri godine i tako ćemo nastavićemo da radimo“.

U narednom periodu postaviće se ležeći policajci kod škole i vrtića, dok JKP „Komunalac“ urediti zelene površine u putnom pojasu navedene ulice.

(Visited 363 times, 1 visits today)