ZAVRŠENI OBIMNI RADOVI Renovirana školska sala u Beški, i svlačionice i toaleti u novom ruhu

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak obišao je Osnovnu škola „Braća Grulović“ iz Beške, čija hala je potpuno renovirana sredstvima iz opštinskog budžeta. Pored školske sale renovirani su i hodnici, svlačionice, toaleti, tuš kabine a kupljeni su i sportski rekviziti za obavljanje nastave fizičkog vaspitanja, prenosi portal Pazovaindjijavesti.

Vrednost investicije iznosi 4,5 miliona dinara.

Obilazeći školu, prvi čovek opštine je istakao da je ovo najbolji dokaz da se predstavnici lokalne samouprave na zadržavaju samo na priči o onome što je popularno u javnosti, već da se zaista ulaže u obrazovanje, mlade i infrastrukturu sela.

-Nastavićemo da ulažemo u što stvaranje što boljih uslova, naročito u seoskim sredinama i da se ta razlika između sela i grada,makar na teritoriji opštine Inđija, ne primeti ili da se primeti u što manjoj meri, rekao je Gak i dodao da „škola u Beški može da posluži kao primer kako jedna obrazovna institucija treba da funkcioniše, i to ne samo u opštini Inđija nego i u većim sredinama.

-Nastavnicima je danas daleko lakše da obavljaju svoj posao, a deci je omogućeno da se igraju i stiču atletske veštine na savremenim i novim spravama. Prema rečima direktorke OŠ „Braća Grulović“ Nade Džamić Šepe, ova sala je osposobljena i za druge aktivnosti.

-Benefiti nisu samo za nastavu fizičkog vaspitanja nego i za ostale aktivnosti kao što je festival nauke koji je održan u ovoj sali a na kojem je nastupio veliki broj učenika, posetilaca, roditelja, što je ostavilo veoma pozitivan utisak.

Za poslednjih mesec i po dana ovo je treća poseta Beški predstavnika lokalnih i pokrajinskih vlasti-prvo je posećen rekonstruisani vrtić, nakon toga i radovi na asfaltiranju Ulice Kralja Petra I, a sada školska sala.

(Visited 132 times, 1 visits today)