Završen i 25. po redu Rock and Roll turnir u malom fudbalu

turnir u malom fudbalu

Dvadeset peto izdanje Rock and Roll turnira u malom fudbalu u Inđiji je nastavilo lepu tradiciju. Dobar fudbal i zvuci rokenrola spojeni u jednu manifestaciju, prisutni su u Inđiji četvrt veka. A kada se skupe ljubitelji muzike i sporta, dobijaju se prepune tribine.

Mogli bismo reći da se tražila karta više, ali manifestacija pod vedrim julskim nebom je slobodna za sve posetioce. I pored velikog broja prisutnih, incidenata nije bilo, kako van, tako i na terenu. Sve fudbalske strasti i želja za pobedom su ostali u granicama fer pleja, čemu je doprinelo i odlično suđenje, kao i celokupna organizacija.

Vreme je poslužilo ekipe tokom celog turnira. Od dvadeset timova koliko je stiglo da se prijavi pre nego što je ponestalo mesta, najbolji su bili “Korać kop”.
Osim nagrada za najbolje ekipe, pehare su dobili i najbolji igrač, iz redova pobednika Nemanja Todorović, kao i golman, Borislav Ćalić. Najstariji učesnik turnira je bio Goran Kostić kole, a veliki broj najmlađih ljubitelja fudbala je mogao da se zabavi, okuša svoju veštinu na terenu, i osvoji simbolične nagrade u vidu majica.
Pogledajte kako je izgledalo finalno veče.

Autor teksta: Dragan Dakić

(Visited 28 times, 1 visits today)