ZA BEZBEDNIJE ULICE Inđijska policija dobila dva nova automobila

U okviru Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Inđij  odlučeno je da se policijskoj stanici u Inđiji kupe dva nova vozila čime će se policijska stanica u Inđiji dodatno opremiti za operativni rad u cilju podizanja bezbednosti na viši nivo.

Predsednik opštine Vladimir Gak uručuje ključeve automobila

Saradnja lokalne samouprave i policijske stanice je na vrlo visokom niovu i to se pokazuje ne rečima, već konkretnim delima, izjavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak prilikom uručenja ključeva vozila predstavnicima policijske stanice.

„Mislim da smo primer kako treba da sarađuje jedna Opština sa policijom za dobrobit svih nas a pre svega naše dece, a sve kako bi se stopa kriminala spustila na najniži mogući nivo. Ovim pokazujemo da brinemo o svim segmentima života u našoj opštini i tako ćemo nastaviti da radimo, kako bi svim našim građanima pružili što bolje uslove za život“, rekao je Gak.

Gak je napomenuo da je sledeći projekat koji će Opština realizovati rekonstrukcija zgrade policijske stanice.

Ključeve novih vozila primio je komandir policijske stanice u Inđiji Miroslav Janković koji je u izjavi za medije rekao da se i kroz ovakve stvari pokazuje odlična saradnja između Opštine i policijske stanice.

Mi na ovakve poteze lokalne samouprave gledamo sa simpatijama, pogotovo imajući u vidu da se i drugi društveni subjekti, kao što je u ovom slučaju Savet za bezbednost saobraćaja opštine Inđija, aktivno uključuju na polju unapređenja bezbednosti“, kazao je Janković.

Da podsetimo, pre nekoliko meseci opštinsko rukovodstvo doniralo je policiji neophodnu opremu za operativni rad u vrednosti skoro milion dinara.

 

(Visited 847 times, 1 visits today)