USPEŠNA POSETA Gak predvodio delegaciju u Kini, na pomolu još dve investicije

Delegacija opštine Inđija koju čine predsednik opštine Vladimir Gak i šef kabineta Nemanja Milojević nastavljaju sa akivnostima za privlačenje kineskih kompanija u Inđiji.

U intezivnim sastancima sa predstavnicima nekoliko različitih sektora državne kompanije Liaoning Transportation Invstment Expressway industry Development vođeni su razgovori je o mogućnostima njihovog širenja na evropsko tlo.

Кao jedan od najvažnijih projekata ističe se izgradnja velikih magacinskih prostora za skladištenje kineske robe namenjene tržištu zapadne i severne Evrope, ali i domaćoj potrošnji.

Nakon razmenjenih informacija o interesima kompanije i Opštine Inđija, dogovorena je uzvratna poseta u kojoj će se definisati detalji međusobne saradnje i buduće investicije.

Dosadašnje aktivnosti inđijske delegacije se mogu smatrati vrlo uspešnim. Danas je zakazan sastanak sa privrednicima regiona Lianing u kojem će se predstaviti svi potencijali ulaganja u opštinu Inđija, i samim tim u Srbiju.(Visited 363 times, 1 visits today)