Uspeh privatne poliklinike „Dr Višnjevac“ u 2017. godini

poliklinika dr visnjevac indjija

Poliklinika „Dr Višnjevac“, u protekloj 2017. godini imala je mnogo uspeha. Stručnost lekara koji rade na njoj je svakako njen najveći kvalitet.

Među njihovim ekspertima su, pored 5 stalno zaposlenih lekara,  i konsultanti iz vodećih zdravstvenih ustanova (KBC Zemun, KBC Bežanijska Kosa, Klinički centar Srbije, Klinički centar Vojvodine, dečje bolnice u Novom Sadu i Novom Beogradu…) sa najvišim stručnim i naučnim zvanjima: profesora, doktora i magistara nauka, primarijusa…

U interjvuu za Ritam Inđije, pričali smo sa doktorkom ove poliklinike, Dr Slavicom Višnjevac.

Slavice, recite nam na početku kakva je struktura pacijenata Poliklinike Višnjevac?

U našu polikliniku dolaze pacijenti svih uzrasta. Pošto je poliklinika registrovana i za oblast pedijatrije, neki od naših pacijenata imaju svega nekoliko dana života. Od drugih oblasti u poliklinici „Dr Višnjevac“ zastupljene su interna medicina i hirurgija. U tim slučajevima se uglavnom radi o pacijentima srednje i starije životne dobi.

Koji su najčešći problemi pacijenata Poliklinike?

Ukoliko govorimo o deci i mlađim pacijentima to su pre svega akutna stanja: infekcije gornjih disajnih puteva, želudačne i stomačne tegobe i infekcije, alergijske reakcije, koštano mišićni problemi itd. Internističke grane gotovo da su rezervisane za starije osobe. U našu polikliniku oni se najčešće javljaju zbog problema u oblasti kardiologije, endokrinologije i gastroenterologije

Da li imate posebne pogodnosti za članove porodica, neke pakete osiguranja ili nešto tome slično? 

Poliklinika „Dr Višnjevac“ je u mogućnosti da pruži zdravstvenu uslugu svim članovima porodice, kojima je to potrebno. U tim slučajevima pružamo različite pogodnosti kao što su : popust na porodični pedijatrijski pregled, popust na pregled bračnih partnera… U ovoj 2018. godini pustićemo u opticaj i našu zdravstvenu karticu. Korisnici naše zdravstvene kartice ostvariće popuste na preglede naših lekara, preglede naših konsultanata, dijagnostičke procedure, pogodnosti prilikom korišćenja usluga naših partnerskih ustanova kao i druge benefite.

Osim lečenja pacijenata, poliklinika „Dr Višnjevac“ se može pohvaliti i brojnim događajima koje je organizovala i u kojima je učestvovala. Koje su to aktivnosti?

Poliklinika „Dr Višnjevac“ vrlo rado prihvata pozive, učestvuje i organizuje aktivnosti koje imaju za cilj promociju zdravlja i prevenciju. Učestvovali smo i imali različite aktivnosti, koje su bile i deo svetske mape događaja, povodom Svetskog dana borbe protiv malignih bolesti, Svetskog dana bezbednosti u saobraćaju, Svetskog dana borbe protiv dijabetetsa . takođe smo organizovali edukativni kurs, koji je od strane Zdravstvenog saveta Srbije, akreditovan kao domaći kurs prve kategorije.

Sve dodatne informacije o ovoj poliklinike možete naći na njihovom web sajtu kao i na zvaničnoj Facebook stranici.

(Visited 1,365 times, 1 visits today)