ULEPŠAVANJE ZOO PARKA Nove klupe, ofarbani mobilijari, sređeno zelenilo (FOTO)

Udruženje Inđijativa zajedno sa građanima nastavilo je sa ulepšavanjem Zoo parka Koki. Nakon veoma uspešnog prvog dana akcije i više od 30 učesnika, drugog dana nije bio toliki odziv građana. Međutim, nedostatak ljudstva nadomestio se ogromnom energijom i radom svih koji su i u subotu, po ne baš lepom vremenu, dali sve od sebe da park još više zasija.

Kao nova

Udruženje Inđijativa zahvaljuje se svima koji su dali svoj doprinos akciji.

Hvala svima u ime Inđijative.  Svi su podjednako zaslužni. Verujem da bi odziv bio još i veći, ali mnogi ljudi rade pa nisu bili u mogućnosti da dođu. Najveći uspeh ove akcije je velika uključenost mladih. Inđijativa je i nastala na ideji da se probudi svest mladih. Želimo da pokažemo da nismo generacija koja samo gleda u telefone i želi da ode iz zemlje. Ova  akcija je najbolji pokazatelj da imamo želju da uredimo i ulepšamo ovaj grad, da imamo snage i volje za to i da to umemo da uradimo“, kaže Strahinja Jovanović, jedan od članova udruženja Inđijativa.

Dečije igralište u novom ruhu

S obzirom na obim stvari koje bi trebalo još uraditi, akcija će se nastavljati i narednih nedelja.

Pre akcije mi smo napravili spisak gorućih problema u parku. I mislili smo da smo uspeli da uočimo svaki problem. Međutim, tek kad smo krenuli da radimo, shvatili smo koliko tu posla ima. Zbog toga će biti malih akcija tokom naredne nedelje“, zaključuje Jovanović.

Uklonjen korov sa zelenila

(Visited 728 times, 1 visits today)