ULAGANJE SE ISPLATILO Rekordna posećenost na bazenu, evo koliko posetilaca je bilo od početka sezone

Povoljni vremenski uslovi i potpuno renoviran gradski bazen sa atraktivnim sadržajima uslovilo je da inđijsko kupalište postane najposećenije u regionu. Od početka sezone bazen je ugostio preko 45 hiljada građana i ukoliko vremenski uslovi budu dozvoljavali, ove sezone biće oboren novi rekord posećenosti.

Osim Inđinčana, primetan je veliki broj posetilaca iz drugih krajeva države, rekao je na današnjem sastanku Sistema 48 direktor Ustanove Sportski centar Ilija Trbović. On je dodao da zaposleni na gradskom bazenu pružaju maksimalnu uslugu kupačima a poseban akcenat se daje na higijeni koja je besprekorna.

Da podsetimo, u prethodne tri godine su uložena značajna sredstva za postavljanje behaton ploča, atraktivnih sadržaja kao što su tobogani, vodene pečurke, mobilijari za decu, saniranje ivica i uređenja unutrašnje školjke bazena, izgradnju poprečnog zida i hidromasažnog bazena, kupovinu kvarcnog peska i alata za prečišćavanje vode, renoviranje upravne zgrade i drugi brojni „sitni“ radovi koji su doprineli da se Inđija danas može ponositi svojim mestom za odmor i uživanje tokom letnjih meseci.

izvor: Indjija.net

(Visited 671 times, 1 visits today)