TRI BODA OSTAJU U INĐIJI Zeleni dominirali protiv Napretka, prva pobeda u Superligi

Fudbaleri Inđije savladali su ekipu Napretka rezultatom 1:0 u trećem kolu LingLong Superlige Srbije.Jedini pogodak na meču postigao je Tomić u 52. minutu susreta.

Nije trebalo da prođe ni mesec dana od početka nove sezone, a da fudbaleri Inđije počnu sa igrama zbog kojih su zaslužili epitet ekipe koja igra najlepši fudbal u Srbiji.

Nakon uvodnih 5 minuta u kojima su opipavali protivnika, zeleni su nametnuli svoj stil igre sa kratkim dodavanjima i presingom na protivnika. Janjić se odlično povezivao odbranu i vezni red, a Bosančić je pokazao zašto je predvodnik ove generacije Inđije.

Konstantno se otvarao saigračima, a na momente je sa svojim dugim loptama spoljnom podsetio na legendardnog Kodžu. Imala je Inđija inicijativu tokom prvog poluvremena, ali to nije uspela da kruniše golom.

Igrao se 52. minut kada je Tomić sjajnim udarcem matirao golmana gostiju Miloševića. Svesno ili ne, zeleni su se tada malo povukli i prepustili gostima da vode igru. Međutim, zadnja linije je odlično funkcionisala i tri boda su ostala u Inđiji.

U narednom kolu puleni Srđana Blagojevića gostuju Radu.

(Visited 321 times, 1 visits today)