SUPER LETNJI POPUST Reklamirajte se na našem portalu za 1000 dinara mesečno!

Ritam Inđije je bez premca najčitaniji portal u Inđiji, ali i okruženju. Od početka godine smo imali neverovatnih MILION poseta na našem portalu i više od 25.000 korisnika. Odlučili smo da jul i avgust budu meseci popusta na oglašavanje na našem portalu.

Pojava interneta i društvenih mreža umnogome je promenila živote mnogih ljudi. Danas je telefon za mnoge neizostavni deo. Pomoću njega razgovaramo sa prijateljima, informišemo o raznim temama, edukujemo se i još mnogo toga.

Korisnici interneta u Srbiji najčešće pistupaju globalnoj mreži preko mobilnih uređaja, a najčešće na internetu čitaju vesti na informativnim portalima, po čemu su oni prestigli društvene mreže.

Mnogi greše kada kažu da su onlajn mediji budućnost. Onlajn mediji su sadašnjost.

Ritam Inđije je bez premca najčitaniji portal u Inđiji. Od prvog decembra pa do danas, portal Ritam Inđije imao je više od 270.000 poseta i više od 25.000 korisnika koji su barem jedanput ušli na naš portal.

Jedna od stvari koje je internet promenio jeste i oglašavanje ili ti marketing. Retkost je da neka uspešna firmanema barem neki vid oglašavanja na internetu.

Iako je suvišno govoriti o prednostima dobrog marketinga, mi ćemo vam navesti nekoliko njih.

Bilo da je potrebno dosegnuti do većeg broja stanovništva sa Vašom porukom ili želite da ciljate  manju određenu publiku, reklamiranje na internetu ima okruženje i proizvod koji će Vam završiti posao. Odlazak na internet je danas esencijalni deo našeg dnevnog života, svakodnevnica, gde obavljamo razne aktivnosti – od čitanja novina do komunikacije sa prijateljima i rodbinom, što nudi oglašivačima neprevaziđen domet u smislu veličine publike.

Reklamiranje na internetu Vam dozvoljava da prilagođavate reklamiranje mnogo efikasnije nego bilo koji drugi medij za oglašavanje, omogućavajući Vam da dosegnete do potencijalnih klijenata i mušterija koji su već najverovatnije zainteresovani za robu ili usluge koje Vi pružate.

Za više informacija obratite nam se na: ritamindjije@gmail.com

(Visited 107 times, 1 visits today)