Srem ponovo zajedno na sajmu turizma u Beogradu

Pod sloganom „Uživajte na vreme“ od 23. do 26. februara u Beogradu će se održati 39. Međunarodni sajam turizma, najveća turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi. U šest hala beogradskog sajma ove godine predstaviće se oko 1.100 izlagača iz 56 zemalja, a zemlja partner ovog puta je Crna Gora.

Treću godinu za redom, na beogradskom sajmu turizma zajednički će nastupiti turističke organizacije opština i gradova Srema, objedinjujući ponudu Srema kao jedinstvene turističke destinacije. Pod sloganom „Divan je kićeni Srem“ nastupiće opštine Inđija, Irig, Pećinci, Ruma, Sremski Karlovci, Stara Pazova, Šid i grad Sremska Mitrovica.

Srem će se predstaviti u hali 4, u okviru prostora Turističke organizacije Vojvodine, na štandu veličine oko 100m². Koncept štanda i njegovo ovogodišnje drugačije uređenje dočaraće sve ono što simbolizuje specifičnost i raznolikost ovog interesantnog regiona.

Posetioci štanda moći će da upoznaju objedinjene turističke vrednosti Srema putem zajedničkog promotivnog materijala – turistička mapa Srema i flajeri podeljeni u pet različitih tema. Pored toga, za predstavnike medija, a naročito za turističke agencije, pripremljeni su posebni paketi u kojima su izdvojene ponude izleta i ugostiteljskih objekata svake opštine, kao najznačajniji elementi od kojih svako može lako da „Napravi svoju rutu kroz Srem“.

Za posetioce štanda pripremljena je i nagradna igra na kojoj će svakoga dana biti izvlačene brojne nagrade. Vikend za dve osobe, noćenje, ručak/večera, spa i welness usluge, ulaznice za razne lokalitete, vožnje brodićima i slično samo su deo onoga što posetioci štanda mogu da osvoje. Ugostiteljski objekti za pružanje usluga smeštaja i hrane, razna udruženja i turističke organizacije svih osam opština koje zajednički nastupaju, biće darodavci ovih interesantnih nagrada. Sve to upotpuniće bogat program dešavanja i karakteristična gastronomska ponuda.

Turistička organizacija opštine Inđija predstaviće turističke vrednosti opštine sa akcentom na Dunav, aktivan odmor u prirodi i manifestacije. Za potrebe nastupa na ovom sajmu, Turistička organizacija dizajnirala je novu brošuru – Turistički vodič kroz opštinu Inđija koji obuhvata najznačajnije segmente turističke ponude opštine – prirodne i kulturno-istorijske znamenitosti, predloge turističkih tura, manifestacije i ugostiteljske objekte.

Pozivamo Vas da posetite naš štand i „okusite Srem“.

Preuzeto sa: indjija-tourism.com

(Visited 104 times, 1 visits today)