SREBRNA Karatisti kluba SENSEI doneli medalju sa Svetskog prvenstva!

Rano jutros reprezentativna ekipa karate kluba ” SENSEI ” se vratila sa Svetskog prvenstva iz Moldavije sa osvojenom srebrnom medaljom.

U Kišinjevu od 12. – 14. oktobra održan je 11.SKDUN KOHAI SVETSKI KUP i 26. SKDUN SVETSKO PRVENSTVO gde je učestvovalo 28 država sa 976 takmičara.

Za reprezentaciju Srbije nastupalo je 128 rakmičara a od kojih je 5 takmičara karate kluba Sensei iz Inđije koji su se visoko kotirali.
Najuspešniji takmičar koji je i pored velike konkurencije uspeo da izbori srebrnu medalju bio je Korać Nikola u katama pojedinačno a u kategoriji dečaka od 7 -11 godina.

Bez medalja ali visoko kotirano 4. mesto osvojili su Jakovljević Marija u katama pojedinačno u kadegoriji devojčice od 10 – 11 godina,

Crnobrnja Milan takođe u katama pojedinačno a u kategoriji mini kadeta od 12 – 13 godina i Žigić Saša u borbama pojedinačno a u kategoriji mini kadeta od 12 – 13 godina do 53 kilograma.

Na 9. mesto u veoma jakoj konkurenciji plasirao se i Bojić Vladislav u katama pojedinačno a u kategoriji dečaka od 7-11 godina..
U generalnom plasmanu reprezentacija Srbije osvojila je 4. mesto posle reprezentacije Rumunije, Bugarske i Belorusije.

(Visited 278 times, 1 visits today)