SNS: Branimo skupštinu od fašista, ostajemo dok se ne obračunaju sa njima; Filipović: Brane svoja primanja i pozicije

Odbornici Srpske napredne stranke u lokalnom parlamentu došli su večeras u salu u kojoj se odžavaju sednice skupštine, kako kažu, jer žele da odbrane institucije republike od fašista, ženomrzaca i nasilnika.

Odbornici Srpske napredne stranke

U saopštenju objavljenom na Fejsbuk profilu objašnjavaju da žele da spreče teror manjine nad većinom. Takođe se navodi da je opštine Inđija od 2016. godine krenula putem razvoja, i da se je od promene vlasti u opštinu stiglo 9 novih investicija.

Mi kаo odbornici koje su grаđаni birаli ogromnom većinom glаsovа dužni smo dа štitimo interese grаđаnа u ovoj vаžnoj instituciji kаo što je Skupštinа opštine, а ne nа ulici, jer preko ulice nismo ni dobili poverenje grаđаnа.Ostаjemo ovde sve dok nаdležni držаvni orgаni ne počnu dа rаde svoj posаo i obrаčunаju se sа fаšistimа, ženomrscimа i nаsilnicimа“, poručuju odbornici vladajuće većine u inđijskom parlamentu.

FALSIFIKATORI Inđinčanin sa još dvojicom pao zbog prevare, evo kako su oštetili budžet

Povodom ovog događaja oglasio se i Petar Filipović, šef odborničke grupe “Zato što volim Inđiju”.On se na svom Fejsbuk profilu naveo da oni ne brane institucije već svoje pozicije i sredstva koja dobijaju.

Deo opozicije u Inđiji okupljen u Savez za Srbiju bojkotuje sednice lokalnog parlamenta od 15. februara.

(Visited 1,102 times, 1 visits today)