“SAMO JE PALA I UMRLA” Miličino (14) srce odjednom se ugasilo, svi će je pamtiti kao divno i savesno dete

Milica Anđelković (14) preminula je oko 15 časova juče u zbornici Osnovne škole “Branko Radičević” u Maradiku nadomak Inđije. Kako saznaje ”Blic”, ona je otišla u zbornicu gde joj je odjednom pozlilo i samo je pala i preminula na licu mesta, što je potvrdio i direktor škole Zvonimir Čaušević.

O čitavom slučaju obavešteno je nadležno tužilaštvo i policija koji i dalje utvrđuju sve okolnosti ove tragedije, a kako saznajemo nesrećna devojčica imala je problema sa srcem.

Nekoliko nastavnika je Milici odmah priteklo u pomoć dok su drugi zvali Hitnu. Lekari iz Beške su stigli ekspresno ali nažalost našoj Milici nije bilo spasa. Pokušali su više puta da je reanimiraju i na kraju odustali i konstatovali smrt – priča nam potrešena nastavnica škole u Maradiku.U lokalnoj ambulanti nam je potvrđeno da je Milica, inače učenica sedmog razreda, bila njihov redovan pacijent zbog tegoba koje je imala sa srcem.

Milica je bila divno dete. Imala je urođenu srčanu manu, ali smo se nadali da će sve biti u redu jer je bila izuzetno savestan pacijent – pričaju nam u lokalnoj ambulanti.

Kažu da je redovno dolazila na kontrole i po recepte za lekove koje su joj prepisane u beogradskoj Univerzitetskoj dečijoj bolnici “Tiršova” gde je ležala i išla na specijalističke preglede zbog svoje bolesti. Kolege iz Hitne pomoći zaista su dale sve od sebe, ali nažalost bezuspešno – pričaju nam u lokalnoj ambulanti.

Meštani Maradika zatečeni su tužnom vešću i svi za Milicu pričaju da je bila divno dete. Takođe, nadaju se da će roditelji naći utehu u dva Miličina mlađa brata, jedan je tinejdžer, a drugi ima tek godinu dana, i da će im oni dati snage da nastave sa životom i prebrode porodičnu tragediju.

(Visited 2,385 times, 1 visits today)