REAKCIJE GRAĐANA “Sumnjali smo da će biti asfaltiranja, a sad nam dolazi predsednik u ulicu”

Ono što je opštinska samouprava najavljivala prethodnih godinu dana, konačno će se i ostvariti. Projekat asfaltiranja 74 neasfaltirane ulice u opštini Inđija, a građani ulice Branka Ćopića imaće tu čast da im prvu lopatu asfalta naspe ni manje ni više nego predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Predsedništvo Srbije

Pripremni radovi u ulici su već počeli, a očekuje se da će predsednik Srbije sutra oko 11:30 stići na ugao ulice Branka Ćopića i Sremske.

Stanovnici Branka Ćopića već više od dve decenije čekaju da im bude urađen asfalt. Ne da su dočekali, nego će im ulicu posetiti i predsednik republike.

Prema njihovim rečima, oni su sumnjali u realizaciju projekta.

Šta da vam kažemo, više od 20 godina čekamo. Ne treba da govorim koliko su nam obećavali svi. Cela Inđija zna sa kakvim se mi problemima suočavamo. Možda je moglo i ranije, ali šta sad. Samo da bude urađeno. Iskreno, nisam verovao dok nisam video bagere jutros na ulici“, kaže penzioner Dragan.

Ne dešava se često da predsednik jedne zemlje dolazi u jednu ulicu i tu drži govor. Vučić obilazi sremski okrug u okviru kampanje “Budućnost Srbije”.

Do juče niko nije mario za nas, a sutra će nekoliko stotina hiljada ljudi gledati dešavanja u našoj ulici. Bez obzira da li podržavam njegovu politiku ili ne, čast je da predsednik republike dolazi u vašu ulicu“, objašnjava Milena, koja je zaposlena u IGB-u.

Prema najavama nadležnih, prvo će biti asfaltirane sve ulice u naseljenom mestu Inđija, njih 14. Nakon Branka Ćopića, asfalt će dobiti i sve okolne ulice – Knjaza Miloša i Bačka.

.

(Visited 907 times, 1 visits today)