RAVNOPRAVNOST ZA SVE Opština dodeljuje laptop računare i đacima koji su se školovali van Inđije

Opština Inđija ovim putem obaveštava i poziva učenike srednjih škola koji su školske 2018/2019. godine (prošle školske godine) nagrađeni Vukovom diplomom na kraju srednjoškolskog školovanja, a srednju školu su završili van teritorije opštine Inđija u obrazovnom sistemu Republike Srbije, da se jave na šalter broj 8 ili u Odeljenje za društvene delatnosti Opštinske uprave opštine Inđija, zaključno sa 31. januarom.

Naime, Opština Inđija dugi niz godina nagrađuje dobitnike Vukove diplome osnovnih i srednjih škola sa teritorije Opštine Inđija prigodnim poklonom – lap top računarom.

Od ove godine, u kojoj nagrađujemo „Vukovce“prošle 2018/2019. školske godine, Opština Inđija će u red nagrađenih najuspešnijih učenika uvrstiti i naše mlade sugrađane, koji su srednjoškolsko obrazovanje stekli u nekoj od srednjih škola sa teritorije Republike Srbije.

Rok za podnošenje dokumentacije je 31. januar 2020. godine. Neophodno je priložiti ličnu kartu i fotokopiju Vukove diplome, uz original na uvid.

Mesto podnošenja dokumentacije je šalter broj 8 Prijemnog odeljenja Opštinske uprave opštine Inđija ili prostorije Odeljenja za društvene delatnosti Opštinske uprave opštine Inđija, svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

(Visited 673 times, 1 visits today)