RASPAD ILI SELIDBA? Prazne prostorije Saveza za Srbiju u Inđiji, kako je cela opozicija spala na jednog čoveka?

Pre nekoliko nedelja na našem portalu objavili smo tekst o tome kako je šef odborničke grupe “Zato što volim Inđiju” Petar Filipović u neku ruku jedini koji zaslužuje da ga građani tako i oslovljavaju. Izgleda da smo bili u pravu.


Odbor Saveza za Srbiju u Inđiji formiran je sredinom februara sa namerom da bude alternativa sadašnjem opštinskom rukovodstvo. Sudeći po fotografijama prostorija Saveza, taj plan se raspao posle nekoliko meseci. Ili je u pitanju raspad, ili seljenje iz prostorija u kojima su već nekoliko godina.U međuvremenu, oni su napustili lokalni parlament, uz obećanje da će nastaviti da se zalaže za građane van te ustanove. Međutim od tada od opozicije nema ni traga ni glasa.

Filipović: Odbornici vladajuće većine samo glasaju i ne učestvuju u raspravi

Dosledan svojih reči ostao je jedino Petar Filipović, koji s vremena na vreme putem društvenih mreža komunicira sa građanima o problemima i ukazuje na nedostatke opštinskog rukovodstva. Takođe, na našem portalu ste mogli jedino da čitate šta on kaže. Zašto samo njegove? Zato što ostali ćute i nisu se oglašavali pune tri i po godine.

OSNOVAN SAVEZ ZA SRBIJU Objavljen program od 12 tačaka, najvažnije zdravstvo i poljoprivreda

Inđijska opozicija je 2016. godine ostvarila jedan od najboljih rezultata u Srbiji, te se opravdano postavlja pitanje zašto interese 6500 građana koji su glasali za nju, predstavlja samo jedan čovek?

(Visited 1,312 times, 1 visits today)