PUŠTEN U RAD NOVI BUNAR “Zahvaljujem se građanima na strpljenju, više nikada neće biti restrikcija vode”

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak zajedno sa pokrajinskim sekretarom za poljoprivredu Vukom Radojevićem pustio je u rad novu bateriju bunara koja se nalazi u ataru uz prugu prema Staroj Pazovi.

Kako je istakao prvi čovek inđijske opštine, ovo je peti bunar koji se pušta u rad od 2016. godine, čime je rešen višegodišnji problem sa vodosnabdevanjem čitave opštine.

“To je bio jedan od najvećih problema koji svakodnevno utiče na život građana. Do 2016. godine smo u kontinuitetu smo imali probleme sa vodosnabdevanjem. Svi se sećaju restrikcija tokom letnjeg perioda.  Građani Inđije zaslužuju redovno vodosnabdevanje. To smo ispunili.  Zahvaljujem se građanima što su imali strpljenja“, poručio je Gak.

Gak je kazao da veliku zahvalnost duguje Pokrajinskoj Vladi koja je prepoznala želju lokalne samouprave da reši goruće pitanje.

Za poslednje tri godine izradili smo pet novih bunara, i sada su se stekli uslovi da pokrenemo fabriku vode. Dugujem zahvalnost Pokrajinskoj Vladi, koja nam je mnogo pomogla. Voda u Inđiji je u potpunosti ispravna i zdrava za piće. Građani ne treba nimalo da brinu“, poručio je Gak.

Pokrajinska Vlada uložila je više od 80% sredstava, a od 2016. godine u vodovodnu mrežu u Inđiji uloženo je blizu 100 miliona dinara.

(Visited 359 times, 1 visits today)