PREDALI LISTU SNS prvi sakupio potpise za lokalne izbore, Gak najavio istorijsku podršku

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Inđiji prvi je predao listu podrške građana Inđije za predstojeće republičke, pokrajinske i lokalne izbore. Iako se ove godine prvi put primenjuje novi metod prijave podrške građana listama koji zahteva više vremena, dugački redovi i gužva ispred stranačkih prostorija u Inđiji, Beški i Novom Slankamenu pokazali su veliku podršku građana listi „Aleksandar Vučić-Za našu decu“.

Nosilac liste za lokalni parlament u Inđiji i aktuelni predsednik opštine Inđija Vladimir Gak zahvalio se građanima na ogromnoj podršci izrazivši uverenje da će lista Srpske napredne stranke u ovom gradu dobiti istorijsku podršku od uvođenja višestranačja u Srbiji. On je dodao da je još sinoć sve bilo spremno za predaju izbornoj komisiji ali da se sačekalo da se to prvo uradi na republičkom i pokrajinskom nivou. Takođe se zahvalio svima onima koji su imali nameru da potpišu i daju podršku listi ali zbog obaveza i gužve nisu stigli da dođu na red.

Image may contain: one or more people

Gak je najavio da, ako ova lista dobije većinsku podršku Inđinčana, nastaviti sa svojim timom da još snažnije i brže unapređuje opštinu Inđiju, naročito imajući u vidu da se budžet konsolidovao i da su se mnogi gorući problemi rešili.

izvor: indjija.net

(Visited 2,130 times, 1 visits today)