POTVRDA STABILNOSTI KLUBA Fudbaleri Inđije dobijaće punu platu i pored prekida prvenstva

stadion fk indjijia

Koronavirus je izazvao tektonska podrhtavanja na globalnom nivou. Lopta je stala u celom svetu, a jedna od najvećih posledica toga biće finansijski minusi sa kojima će mnogi klubovi morati da se uhvate u koštac, prenosi Sportski žurnal.

Ipak, ne i Inđija.

Aktuelna situacija je nesumnjivo pokazala da je član elitnog društva iz Srema, jedan od najstabilnijih klubova. O tome sasvim dovoljno svedoče reči predsednika Dragana Pilipovića koji je, između ostalog, istakao da klub neće imati velike gubitke.

Imamo veoma sređen finansijski deo. Uz nekolicinu sponzora i nesebičnu podršku opštine na čelu sa predsednikom Vladimirom Gakom, klub će kad sve ovo prođe funkcionisati normalno. Objektivno, za nas je najveći gubitak to što se sve desilo u trenutku kada smo počeli da beležimo sjajne rezultate. U finansijskom smislu problema nemamo.

Svako slovo ugovora koje je klub sklopio sa igračima i stručnim štabom biće do tančina ispoštovan, a čelni ljudi kluba su na tu temu vodili razgovore i sa predsednikom opštine.

Kada je lopta stala Gak nas je pozvao, rekli smo mu da su igrači da tako kažem raspušteni i da će trenirati individualno, po posebnom programu. Nijednog trenutka nismo razmišljali o tome da bude izvesnih revizija. Gak je rekao da imamo maksimalnu podršku i obećao da će svima biti isplaćeno sve što je dogovoreno. Mi zaista nemamo dovoljno reči da se zahvalimo za takvu podršku.

(Visited 207 times, 1 visits today)