POSLE 15 GODINA Veliko ime alternativne scene ponovo u Inđiji

Jedno od najznačajnijih imena domaće alternativne scene, Nemanja Kojić Kojot, posetiće inđijski Alternativni kulturni centar Sprat u subotu, 24. novembra.

Kojot, nekadašnji frontmen beogradskog benda Eyesburn, danas frontmen bendova Remedy i svog dugoodišnjeg reggae projekta – Hornsman Coyote, u Inđiji ćegostovati kao DJ Coyote.

Od poslednjeg Kojotovog gostovanja u Inđiji prošlo je više od 15 godina, kada je nastupao sa bendom Eyesburn u klubu Stage.

Zasadio je cveće u rupu na putu, odgovor nadležnih stigao je posle nekoliko dana (FOTO)

DJ setu koji je Kojot pripremio za sve posetioce prethodiće tribina/otvorena diskusija, na temu rock and roll/reggae kulture kod nas, kao i osvrt na dosadašnje muzičke radove i uspehe koje je Nemanja ostvario u svetu, kao umetnički ambasador naše zemlje.

Tribinu će da vodi Marko Todorović, frontmen inđijskog progressive metal benda Alitor.

Marko Todorović

Manifestacija za cilj ima upoznavanje publike sa situacijom na domaćoj alternativnoj sceni, popularizaciju alternativnih muzičkih žanrova kao i šansu da se fanovi Eyesburna (i ostalih Nemanjinih projekata) upoznaju sa detaljima iz Nemanjine bogate karijere.

Da podsetimo, Nemanja je u svojoj dugogodišnjoj karijeri sarađivao sa svetskim muzičkim legendama poput Maxa Cavalere (Soulfly, Sepultura) i Lee Scratch Perryijem (otac DUB žanra i legendarni producent koji je sarađivao sa Bobom Marlijem).

Početak programa zakazan je za 20:00 časova, a cena ulaznice iznosi 300 dinara. U cenu je uračunato piće po izboru kao i kupon za garderobu.

(Visited 197 times, 1 visits today)