POČELO: Asfaltirana ulica Starca Vujadina u Inđiji. Pogledajte koja će biti sledeća!

Meštani ulice Starca Vujadina u Inđiji dočekali su nakon 40 godina novi asfalt i modernu saobraćajnicu.

Radove na asfaltiranju pomenute ulice obišao je danas predsednik opštine Inđija Vladimir Gak sa saradnicima i istakao da se ispunjavaju obećanja data građanima Inđije.

-Nije reč o projektu asfaltiranja 76 neasfaltiranih ulica na teritoriji opštine, već se radi o redovnom održavanju saobraćajnica u Inđiji za koji je iz budžeta ove godine opredeljeno 45 miliona dinara.

-Kao što smo i obećali uradićemo nekoliko ulica u gradu. Radi se o ulici dužine 800 metara, a sada je dobila novi sloj asfalta rekao je Gak.

-Ovo je prva ulica u nizu iz projekta redovnog održavanja puteva na teritoriji opštine Inđija. Na ovaj način će biti rekonstruisano više ulica poručio je prvi čovek opštine istakavši da je prva sledeća na redu Prvomajska ulica u Inđiji.

-Uz pomenuti projekat asfaltiranja 76 ulica verujem da će ova godina biti zapamćena u istoriji Inđije kao godina u kojoj se asfaltira više nego ikada.

-Ovde nećemo stati, iz godine u godinu će inđijske ulice izgledati modernije i biće daleko funkionalnije poručio je predsednik prilikom obilaska radova.

ASFALTIRANJE 76 NEASFALTIRANIH ULICA

Za nekoliko dana će biti raspisana javna nabavka, procedura traje 30 dana, nakon čega počinje istorijski projekat asfaltiranja 76 neasfaltiranih ulica. Očekuje se da više od 70 posto ulica bude asfaltirano u toku ove građevinske sezone poručio predsednik Gak.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Inđija-najveće gradilište u Sremu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine Inđija.

Preuzeto sa: pazovaindjijavesti.com

(Visited 1,759 times, 1 visits today)