Počela je prodaja luks stanova u Panorama kompleksu

Kompanija Tradeunique je pokrenula novi projekat finalizacije luksuznog kompleksa u okviru TQ City, koji je namenjen potpuno novom i modernom načinu stanovanja. Ovaj luksuzni kompleks, pozicioniran na tri nivoa staklene kule TQ City, obuhvata 37 stambenih jedinica, različitih kvadratura i vrlo funkcionalnih konfiguracija.

U ponudi se nalaze garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi, raznolikih kvadratura sa i bez terase, koji su pozicionirani na četvrtom, petom i šestom spratu. Detaljniju konfiguraciju možete videti na slici ili na linku https://www.tradeunique.com/projekat/panorama-indjija

FOTO: promo

Tradeunique Holding je i na ovom projektu postavio visok standard kada je u pitanju kvalitet gradnje, poštujući sve evropske norme i standard prilikom projektovanja i izvodjenja. Svi stanovi su opremljeni aluminijumskom stolarijom sa termo prekidom, u koju je postavljeno stopsol staklo. Podovi su hrastovi, kao i sigurnosna ulazna vrata. Sanitarija i keramika je vrhunskog kvaliteta iz uvoza. Svi stanovi su opremljeni najsavremenijim sistemom hladjenja i ventilacije, dok je grejanje koncipirano kao zasebna jedinica za koju se energent plaća po utrošku (plin).

Panoramskim liftom vam je omogućen direktan ulaz iz podzemne garaže, kao i ulaz u sam TQ City Shopping Centar. Na ovaj način imate pristup svim pogodnostima i celinama koje sadrži ovaj poslovno-stambeni šoping kompleks, bez napuštanja samog objekta.

Stanari Panorama kompleksa dobijaju ekskluzivno pravo na korišćenje parka “Zelena oaza” na nivou +1, na površini od 1100m2. “Zelena oaza” uključuje mesto za odmor, igru i relaksaciju kako odraslih, tako i dece.

Tradeunique je za sve kupce obezbedio besplatan servis koji uključuje video nadzor i fizičko obezbeđenje.

Za sve zainteresovane više informacija na +381 66 604-9047, +381 66 604-9071 i https://www.tradeunique.com/projekat/panorama-indjija

Preuzeto sa: vesti-online.com

(Visited 1,642 times, 1 visits today)