Počela izgradnja pešačke staze od nove hale do nekadašnje “Brazde”

Pre nekoliko dana počela je izgradnja pešačke staze od mostića kod nove sportske hale do benzinske pumpe “Norma petrol” (nekadašnja “Brazda”).

Početak staze

Staza će biti dužine 1.300 metara i širine dva metra. Uz nju biće postavljena javna rasveta, a na pojedinim mestima biće montirane i klupe za sedenje.

Prema rečima predsednika opštine Vladimira Gaka, najveći problem sa kojim se opština suočila tokom realizacije ovog projekta jeste dokumentacija.

PREDIVNA DECA Na času slobodne aktivnosti uče da vezu, a pritom čuvaju ćirilicu od zaborava (VIDEO)

To je projekat koji smo obećali našim sugrađanima. Staza se nalazi uz državni put II reda (stari novosadski put), te je bilo važno pribaviti neophodne pokrajinske i republičke dozvole. Ispunjavamo data obećanja i maksimalno smo posvećeni svim projektima. Samo zajedničkim trudom i zalaganjem ćemo uspeti sve planirane projekte da ostvarimo, objasnio je Gak za portal Pazovaindjijavesti.

Nasut prvi sloj šljunka

Visoka frekventnost saobraćaja na deonici koja povezuje Inđiju i Novi Sad opasna je za pešake i bicikliste a izgradnjom pešačke staze poboljšaće se bezbednost saobraćaja u ovom delu grada.

Projekat se finansira iz budžeta opštine.

(Visited 644 times, 1 visits today)