POBEDA Rukometašice Železničara pobedile prvaka lige

U poslednjem kolu Super B lige Srbije za rukometašice ekipa Železničara pobedila je prvaka lige, novosadsku Minakvu, rezultatom 33:31.

Duel dve vojvođanske ekipe protekao je u dinamičnoj i zanimljivoj utakmici u kome favorizovana ekipa Minakve nije mogla da nametne svoj ritam igre. Inđinčanke su celu utakmicu držale pod svojom kontrolom i na kraju zasluženo pobedile.
Najefikasnija u domaćem sastavu bila je Kristina Cvijanović sa osam postignutih golova dok su kod gošći Jovana Veličković i Barbara Ćosić dale 6 golova.

Železničar je sezonu završio na odličnom petom mestu, imaju u obzir sve turbulencije koje su zahvatile klub u prethodne 2 godine.

Iako se klub u prethodnom periodu borio sa strahovitim dugovima koji su za malo doveli do gašenja, rukovodstvo je uz pomoć lokalne samouprave i sponzora uspelo da obezbedi dalje funkcionisanje ovog sportkog kolektiva. Plan za narednu sezonu je povratak u najelitnije takmičenje ali i nastavak vraćanja svih dugova koje je prethodno rukovodstvo ostavilo za sobom.

Preuzeto sa: indjija.net

(Visited 208 times, 1 visits today)