PO GLAVI GRAĐANA Voda iz klime na zgradi Suda kaplje po autobuskom stajalištu, aktivisti se pozivaju na opštinsku odluku

Zgrada Suda u Inđiji obnovljena je pre nekoliko nedelja, i tom prilikom urađena je nove fasada i zamenjena je kompletna stoliarija. To je prvo ozbiljnije ulaganje u zgradu posle nekoliko decenija. Međutim na zgradi je ostao jedan problemčić.

Naime, crevo sa klima uređaja je odsečeno zbog lakšeg pristupa fasadi objekta, ali isto nije vraćeno po završetku radova.

Pri velikim vrućinama, klime su konstantno uključene i voda kaplje po glava građana koji tu čekaju autobus. Kao što vam je znato, to je najprometnije stajalište u gradu jer mnogi građani tu čekaju prevoz za ostala naselje opštine, kao i autobus za Pazovu i Beograd. Nadamo se da će naša sugestija što pre biti prihvaćena, i da će crevo biti vraćeno u prvobitno stanje“, kažu iz Inđijative koji su problem prijavili na Sistem 48.

ODLUKA O KOMUNALNOM REDU

Iz Inđijative ističu da veruju da će problem biti rešen jer je opštinskom odlukom o komunalnom redu definisano na koji način treba sprovesti odvod iz klima uređaja.

Trudimo se da za svaki problem uporište nađeno u opštinskoj odluci ili repibličkom zakonu. To je sveto pismo za nas. Zbog toga redovno pratimo kakve se odluke donose ili kada se postojeće menjaju. Ubuduće ćemo ići na svaku sednicu lokalnog parlamenta da kao obični građani vidimo šta se to donosi u ime svih nas“, zaključuju iz Inđijative.

(Visited 265 times, 1 visits today)