Ovog vikenda slavimo peti rođendan Fashion Park Outlet Centra!

fashion park outlet indjija

Fashion Park Outlet Centar je prva shopping destinacija ovakve vrste u Srbiji, u kojoj vas očekuju proizvodi svetski poznatih brendova, koji su svakog dana na popustu od 30 do 70%. Nike, Adidas, Replay, Timberland, Navigare, Ray Ban, Tommy Hilfiger, Guess, Diesel, Levis samo su neki od brendova koji se mogu naći u Fashion Parku.
Nakon pet godina poslovanja, prvi outlet našao je svoje mesto među potrošačima i svrstao se u red najposećenijih. Za prvih pet godina Fashion park je ugostio preko 5.000.000 posetilaca!

Tokom trodnevnog slavlja, od 12. do 14. maja, najveći domaći outlet centar obradovaće svoje kupce dodatnim rođendanskim popustom od 20% na već snižene outlet cene.

Pored neverovatnih popusta, Fashion Park Outlet Centar će se odužiti kupcima za vernost pravom rođendanskom žurkom! Svi posetioci će dana 13.maja od 18.00h moći da uživaju u velikom koncertu grupe Van Gogh. Naša najpoznatija rok grupa će na dvočasovnom koncertu svirati svoje najveće hitove, te je dobar provod zagarantovan!

Najbolji šoping i najbolja zabava na petom rođendanu Fashion Park Outlet Centra Inđija!

(Visited 116 times, 1 visits today)