OSVOJI KARTE Poklanjamo ulaznice za najveći tehno festival u regionu!

Veliki rejv na otvorenom, dvodnevni festival Dance Park, koji traje od 8. do 9. juna na parkingu Fashion Park Outlet centra u Inđiji okupiće na hiljade rejvera i 30 najaktuelnijih DJeva.

Portal Ritam Inđije u saradnji sa organizatorima najvećeg tehno spektakla u regionu, koji će se održati u junu u Inđiji, ima poklone za vas – karte za prvo festivalsko veče!

Delimo čak 50 karata, 25 x 2 karte, osvojiće svako ko nam se javi na vreme! Igra traje do 15. maja!

KAKO DA OSVOJITE KARTE?

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, sve što je potrebno jeste da na našoj facebook stranici Ritam Inđije lajkujtete i šerujete ovaj članak, a nakon toga Vaše ime i prezime, ostavite ispod u članku i javite nam se u inbox na facebook stranici. Dobitnici će biti objavljeni na našem sajtu u narednom periodu! Dobitnici će karte moći da preuzmu na ulazu na festival, 8. juna uz ličnu kartu.

Srećno!

KO SVE NASTUPA NA FESTIVALU?

Pored već objavljenih mega zvezda DJ scene, Umeka i Ten Walls-a, Lee Dobričić, Ilije Đokovića, Kristijana Molnara, Aleksandre Duende, Danijela Čehranova aka Last95, Dee-a, Goya-e, Nevene Jeremić, Nemax-a, Nemanje Vanovića, Mancha-e, MarkPanic-a, Petera Portmana, Space Motion-a, Teo Trunk-a, Tijane Kabić, Wet Dreams ekipe, Željka Ninića i Zweina, na Dance Park festivalu nastupiće najpoznatiji francuski DJ Oxia i Reinier Zonneveld koji trenutno dominira modernom techno scenom! Lineupu su se pridružili i sjajni Petar Dundov, Concrete DJz i TKNO koji će nastupiti b2b sa Andrew Mellerom.

ORGANIZATORI

Podstaknuti ljubavlju prema muzici, žurkama i najboljoj publici, beogradski Raveolution i novosadski Green Love Festival koji iza sebe imaju preko 50 uspešnih žurki, udružuju snage u stvaranju nove techno festivalske magije! Na fantastičnoj lokaciji i uz najprestižnije svetske DJeve biće održan jedinstveni muzičko scenski doživljaj – mega rejv pod otvorenim nebom! Festival će ugostiti više desetina hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva, a posetioce očekuju žurke pod otvorenim nebom uz najsavremenije audio-vizuelne efekte, vanserijski izvođači i organizovan prevoz iz Beograda i Novog Sada, kao i mogućnost boravka na lokaciji tokom oba dana trajanja festivala.

 

ODBROJAVANJE JE POČELO!

 

(Visited 210 times, 1 visits today)