OŠ PETAR KOČIĆ: Dobili nove golove, koševe i lopte za izuzetne rezultate u sportu

skola petar kocic indjija osnovna skola

Dva gola za rukomet, dva koša i 40 lopti za četiri različita sporta (fudbal, košarku, odbojku i rukomet) dobila je Osnovna škola „Petar Kočić“ iz Inđije, zahvaljujući Ministarstvu prosvete i Savezu za školski sport.

Reč je o donaciji koja je stigla u ovu školu zahvaljujući odličnim rezultatima koje škola postiže, a kako je istakla direktorica Svetlana Pešut, OŠ „Petar Kočić“ se godinama nalazi među prve tri škole u Sremu na svim nivoima školskog takmičenja u sportu.

Donaciju je školi uručio Milan Predojević, predsednik Skupštine Opštine Inđija i tom prilikom rekao:

-Sa zadovoljstvom mogu da kažem da je OŠ „Petar Kočić“ iz Inđije, kao jedna od najuspešnijih škola na sportskim takmičenjima, prepoznata od strane resornog ministarstva i da je dobila donaciju i vidu školske opreme.

Foto: Svetlana Pešut, Milan Predojević. Izvor: pazovaindjijavesti.com

-Znamo da učenici ove škole postižu izvanredne rezultate u kontinuitetu poslednjih deset godina, te smatramo da je ova donacija u potpunosti zasluženo stigla u Inđiju rekao je Predojević.

Prema rečima direktorice Pešut, lokalna samouprava kroz različite projekte pomaže školi, pogotovo kroz školske projekte u sportu, ali i mnoge druge.

-Prošle godine smo kompletno renovirali mokre čvorove pri fiskulturnoj sali, uredili svlačionice, plafon u sali i kompletnu rasvetu. Takođe smo, nakon neveremena koje je oštetilo kroz na sali, za kratko vreme postavili potpuno novi krov navodi Svetlana Pešut i zahvaljuje se lokalnoj samoupravi .

Preuzeto sa: pazovaindjijavesti.com

(Visited 196 times, 1 visits today)