Odlična atmosfera na snimanju „Žikine šarenice“

Odlična atmosfera na snimanju „Žikine šarenice“

Inđija je jučerašnji dan bila u znaku najgledanije zabavne emisije RTS-a „Žikina šarenica“. Odlična atmosfera, zabavni gosti i mnogo zanimljivih informacije o Inđiji i ljudima koji ovde žive obeležili su jučerašnju emisiju o našoj opštini.

Gledaoci u zemlji i inostranstvu su imali prilike da upoznaju atraktivne turističke lokacije koje mogu posetiti, udruženja žena koje su aktivne u negovanju tradicionalnih zanata, čuvanju tradicije ali i pravljenju zanimljivih dekoracija od voća i sapuna. Poklopilo se da se emisija emitovala u toku trajanja kulturne manifestacije „Scena fest“ koja je ove godine bila izuzetno posećena, te su gledaoci mogli saznati sve o ovom festivalu. Kulturni deo programa obogatili su KUD-ovi (KUD Soko i OKUD Inđija) koji su predstavili igre i pesme sa ovih prostora. Vrsne sremačke specijalitete atraktivno dekorisane predstavio je restoran „Maria Partel“.

Za odličnu zabavu pobrinule su se i pevačice Ljiljana Obradović i Anđelka Govedarević uz pratnju orkestra Časlava Ljubenovića, kao i inđijski gradski tamburaški orkestar.

U izjavi za medije predsednik opštine Vladimir Gak je rekao da je emisija bila prilika da se Inđija predstavi u drugačijem svetlu, kao mesto sa zanimljivom turističkom ponudom i gde rade mnogobrojna udruženja građana, sportski kolektivni i uspešni pojedinci. „Zadovoljstvo je predstaviti se u emisiji kao što je „Žikina šarenica“. Verujem da će oni koji nikad nisu bili u Inđiji saznati mnoge stvari o nama i da će nas posetiti, jer imamo da ponudimo za svakog po nešto“, rekao je Gak.
Na samom emitovanju emisije prisustvovalo je nekoliko stotina sugrađana a reakcije su pozitivne.
U slučaju da je neko propustio, emisiju možete pogledati na linku ispod.

Preuzeto sa: indjija.net

(Visited 25 times, 1 visits today)