“Odbornicima opozicije stalo samo da sebe i treba da vrate naknade , dok vlast obične projekte kao asfaltiranje naziva svemirskim”

Predsednik OO Pokreta slobodnih građana Aleksandar Predragović izjavio je da opozicioni odbornici u lokalnom parlamentu treba da vrate naknade jer ni na koji način ne predstavljaju građane, kao i da aktuelno rukovodstvo opštine i najmanje radove predstavlja kao istorijske.

Prema njegovim rečima, opozicija u Inđiji postoji samo na papiru i da je vode koji se bave samo sobom, i da im je jedino stalo da budu ponovo izabrani.

Treba da vrate odborničke naknade jer su ljudi ipak glasali za njih i oni imaju odgovornost prema tim ljudima. Ako već ne mogu da utiču na odluke, neka budu jedan monitor svega što vlast radi. Treba jasno i glasno da kažu o svim nepravilnostima i da nas o tome obaveštavaju. I svoje i birače njenih političkih protivnika“, kaže Predragović.

On smatra da aktuelno rukovodstvo obične projekte smatra istorijskim, kao što je asfaltiranje ulica. Za njega je to sasvim normalna stvar u 21. veku.

Od beton-cement radova pravi se svemirski projekat, a bahaćenje i korupcija su na visokom nivou. Pijaca i trg su obećani, ali još nisu urađeni. To će se uraditi kada se steknu uslovi da neko od njih tu uzme ozbiljne pare. Eto tada će Inđinčani dobiti pijacu i trg“, objašnjava Predragović, i dodaje da opštinom rukovode nestručni ljudi.


(Visited 719 times, 1 visits today)